суббота, 20 декабря 2008 г.

DVD-ПРОГРАВАЧ XORO HSD 8430


Багатофункціональний мультимедійний процесор Vaddis володіє універсальною підтримкою форматів. Крім звичних форматів DVD, (S) VCD, MP3, WMA, JPEG і Audio CD, новий програвач відтворює численні кодеки MPEG4 (DivX/XviD) і формат DVD-Audio.


Цифровий видео/аудио інтерфейс HDMI забезпечує передачу сигналу з максимальною якістю при з’єднанні зі всіма сучасними HD ready і Full HD телевізорами, а функція перетворення HD-JPEG процесора Vaddis — відображення JPEG-об’єктів до 2 Мп з дозволом високій чіткості. Xoro HSD 8430 також оснащений традиційними композитним, SCART, S-Video і компонентним (YUV) відеовиходами з підтримкою прогресивної розгортки.
Вбудований декодер багатоканального звуку Dolby Digital 5.1 і 5.1-канальний комплект аналогових аудіовиходів дозволяють при з’єднанні з активною акустикою перетворити Xoro HSD 8430 на домашній кінотеатр.

За допомогою двох багатоканальних цифрових аудіо виходів (оптичний і коаксіальний) користувач може підключати програвач до зовнішніх AV-ресіверів з вбудованим декодером багатоканального звуку DD5.1/DTS. HSD 8430 оснащений пристроєм мультиформатным читання карт пам’яті (Compact Flash I/II, MMC Card, SD-Card, SmartMedia, Memory Stick), за допомогою якого користувач може дістати миттєвий доступ до своєї бібліотеки графічних об’єктів.

Вбудований високошвидкісний порт USB 2.0 дозволяє відтворювати будь-які фото і аудіо файли із зовнішніх носіїв. Новинка дозволяє конвертувати у формат MP3 аудіо-треки з Audio CD (за умови, що файли не містять захисту від копіювання). MP3-файлы можуть бути записані на карту пам’яті або USB-носій.

Комментариев нет: